Банкет-чай: ціна організації у Києві

від 120 грн/ос

Особливості проведення чайного бенкету

Банкет чай – це елегантний захід, який можна провести з нагоди якоїсь знаменної дати. Наприклад, ювілей, річниця створення заміського жіночого клубу, презентація книги тощо. Це зустріч для жінок, як правило, але не виключено, що будуть запрошені і чоловіки.

Відповідний час дня: з 16-00 до 18-00.

Компанія Upbeat catering займається організацією та обслуговуванням подібних свят.

Наші переваги

Терміново

Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин

Обслуговування

Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допоміжним персоналом

Доставка

Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання

Прибирання

Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу

Характеристика чайного бенкету

Меблі: столи вибирають круглої або овальної форми (переважно), але можна використовувати інші. Розташування здійснюється в середині зали так, щоб усі учасники зустрічі могли вільно пересуватися, не зачіпаючи один одного.

Класична схема посадки така: за один стіл прийнято садити трохи більше 4-10 людина. Загальна кількість гостей: до 50 осіб. Клієнти часто замовляють такий прийом на 20-30 гостей, але не виключено і камерніше свято на невелику компанію (10-15 осіб). М'які крісла, стільці, дивани – все це підходить для формату банкету чаю.

Сервірування: переважно вибирати скатертини та серветки не дуже яскравих кольорів. Навпроти кожного гостя поміщають десертну тарілку, чашку (75 мл), чарку для лікеру та коньяку (якщо ці напої подаватимуться).

Прилади: десертний ніж, вилка, ложка та гарно вигнута серветка кладуться на тарілку або поруч із нею. Набори для фруктів розміщуються за тарілкою.

Цигарки, запальнички, попільнички, сірники на стіл не кладуть, а подають окремо. Келихи для води, глеки або пляшки розміщують на окремому столику наприкінці вечора.

Кількість гостей на одного офіціанта на чайному бенкеті

Це більш спрощений формат банкету, тому на 20 осіб достатньо 1-2 офіціантів. Все залежить від місця проведення та переліку заявлених страв.

Скільки офіціантів потрібно саме для вашої урочистості? Це питання можна обговорити із нашими фахівцями.

Як скласти меню на БЧ?

Що підходить:

  • Їжа: пироги, солодкі горіхи, кекси, булочки, бісквіти, свіжі фрукти, слойки, сухарі, цукерки, печиво, горіхи, суфле, желе, печені яблука, кошики з кремом та багато іншого. Холодні закуски не рекомендовані.
  • Напої: чай, кава, лікери, десертні, коньяки, напівсолодкі та напівсухі вина. Якщо торжество влаштоване з приводу ювілею, допускається подача шампанського.

Етапи обслуговування чайного бенкету

  1. Офіціанти допомагають гостям розміститися, приділяючи особливу увагу старшим жінкам, а потім пропонують солодощі і вина.
  2. Заміна брудного посуду на чистий та подача гарячих напоїв, вершків, теплого молока, лимона. Все відбувається досить швидко, оскільки тривалість бенкет-чаю становить трохи більше 2 годин.
  3. Після гарячих напоїв буде запропоновано алкогольні напої.

Каву можна доливати до вже використаних чашок з кавника, за умови, що там немає гущі. Кавник можна залишити на столі, а ось чай не рекомендується наливати у вже використаний посуд. Слід міняти чашку щоразу, коли гість просить нову порцію чаю.

Можливо, спеціально для чайного бенкету, господар вечора захоче орендувати самовар. У цьому випадку вона сама наливає чай і пропонує його гостям. Офіціанти допомагають розносити вже заповнені чашки.

Upbeat catering – ваш надійний помічник, який створить для вас душевну та солодку чайну зустріч.

Напишіть нам




    Середній рейтинг 4.9 / 5. Кількість голосів: 13

    Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.