Організація банкетів з частковим обслуговуванням: ціна у Києві

від 400 грн/ос

Банкет з частковим обслуговуванням – це один із найпоширеніших видів банкету. Його часто замовляють на всілякі сімейні свята та неформальні зустрічі, такі як зустріч випускників, товаришів по службі, ювілей, річниця весілля, хрестини, день народження, весільне свято та 8 березня.

Гості розсаджуються самостійно, але для важливих осіб відводиться місце в центрі столу. Наприклад, для класного керівника на зустрічі однокласників. Один стіл розрахований на 6-10 місць. Кожен запрошений гість може діставати частування самостійно або попросити про це сусіда.

Наші переваги

Терміново

Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин

Обслуговування

Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допоміжним персоналом

Доставка

Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання

Прибирання

Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу

Меню на банкет із частковим обслуговуванням

Холодні закуски:

  • асорті з риби, сиру, копченостей та солінь;
  • холодець;
  • м'ясні рулети, нарізані на кружечки, прямокутники;
  • канапе (інгредієнти повинні відрізнятися від тих, що входять до асорті);
  • тарталетки з начинками;
  • бутерброди чи сендвічі;
  • паштети та тости;
  • салати (в Україні прийнято подавати столичний, крабовий, грецький салати, олів'є, цезар, салат із морепродуктами, шубу);
  • оливки, маслини.

Гарячі закуски:

  • гратени та жульєни;
  • фаршировані солодкі перці, гриби, баклажани або картопля;
  • роли з млинців з м'ясними та рибними начинками;
  • корн-доги (сосиски у фритюрі);
  • крокети;
  • рулети з кабачків та баклажанів;
  • міні-рулети з м'яса птиці;
  • фаршировані кальмари;
  • печінкові міні торти;

Гарячі страви:

  • голубці;
  • спекотне;
  • м'ясо по французьки;
  • запечений окунь;
  • відбивні з грибами та ананасами;
  • картопля пюре, фрі;
  • овочі гриль;
  • пельмені, вареники;
  • фарширований лаваш.

Десерти:

  • еклери, профітролі;
  • торти;
  • желе;
  • цукерки, печиво.

Усі страви, напої та кількість посуду розраховані заздалегідь.

Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами можуть організувати наші фахівці з Upbeat catering. Ми працюємо по всьому Києву та області. Пропонуємо якісне обслуговування за розумною ціною. Телефонуйте і ми вважаємо вартість вашого заходу індивідуально. Наша особливість – це створення вашого душевного та смачного свята.

Кількість гостей: як правило, на урочистості присутні до 50 відвідувачів. Можливі варіанти на 30-40 осіб чи менше.

Час проведення: починаючи з 4-5 вечора.

Скільки може тривати банкет із частковим обслуговуванням?

Відповідь: 2-3 години. За бажанням клієнта захід продовжується.

Сервірування: кожному гостю належить закусочна та пиріжкова тарілки (це тарілка для хлібобулочних виробів). Також фужер та чарки (залежить від напоїв, які заявлені в меню). Прилади: закусочний ніж, вилка; прилади для гарячих страв (залежить від того, що буде: м'ясо, риба чи птах). Десертні прилади подають до солодких страв наприкінці вечора. Стіл може бути оздоблений квітами з низькою ніжкою або тематичним декором.

Пляшки, глеки, графини з напоями розставляють поступово по всьому столу.

Меблі: банкетні столи, зручні стільці або крісла, столики для резерву посуду, напоїв.

Персонал: офіціанти постійно стежать за тим, щоб на столі було все потрібне. Вони прибирають брудний посуд, порожні страви та пляшки, замінюючи їх на нові. На свято достатньо найняти одного або двох офіціантів на 10-12 осіб.

Напишіть нам




    Середній рейтинг 5 / 5. Кількість голосів: 7

    Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.