Ціна банкету-коктейлю в Києві

від 120 грн/ос

Банкет-коктейль - це різновид банкету-фуршету. Звучить трохи дивно, правда? Давайте розберемося, у чому особливості його проведення? Цей формат більш економічний, тому що не вимагає розміщення великої кількості специфічних меблів, складного сервірування та декору. У залі не ставлять довгих банкетних столів. Досить невеликих столиків, які можуть розміститися вздовж стін. На цих столах ви знайдете сірники, цигарки, серветки.

На бенкеті-коктейлі гості повинні мати можливість вільно пересуватися кімнатою.

Формат не передбачає використання індивідуальних столових приладів та посуду. Офіціанти розносять закуски на тацях та пропонують їх гостям. Це можуть бути різні канапе та кошики. Вся їжа має бути в міні варіанті, щоб було зручно наколоти її шпажкою та з'їсти за один раз. Офіціанти курсують по залі з різними напоями та пригощають ними гостей, забираючи порожні келихи, чарки.

Наші переваги

Терміново

Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин

Обслуговування

Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допоміжним персоналом

Доставка

Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання

Прибирання

Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу

Обслуговування та організація бенкету-коктейлю

На таких прийомах мало їдять, багато спілкуються і рухаються від однієї компанії людей до іншої. Закриття конференції, церемонія нагородження, заручини, вечірка після ділових переговорів, вечір після презентації – це чудові приводи для того, щоб випити трохи міцних напоїв, розслабитися і скуштувати легкі закуски.

Ви можете замовити організацію такого бенкету у Upbeat catering. Ми працюємо у Києві та Київській області. Беремося за невеликі вечірки: від 20 до 50 осіб. Також надаємо кейтеринг для прийомів на 80-100 осіб та більше.

Банкет-коктейль меню

Холодні страви - Різні міні закуски:

  • Сендвічінарізані у вигляді трикутників, квадратиків, чоловічків. Без рідких соусів, які можуть потрапити на одяг чи зіпсувати макіяж. З овочами, шинкою, ковбасою, паштетом.
  • Бургери: всі люблять бургери. Особливо, якщо їх можна з'їсти, не ризикую забруднитись. Шеф може поекспериментувати з начинками та запропонувати клієнту несподівані поєднання продуктів.
  • Тарталетки, воловани: на вечірці коктейлів п'ють більше, ніж їдять, але це не означає, що після третього келиха Шардоні вам не захочеться чогось більшого. Хорошим рішенням буде подання салатів. Їх розміщують у ємності з тіста, чому гості дуже раді.
  • Канапе: Варіацій на цю тему може бути дуже багато. Приклади найпопулярніших канапе для бенкет-коктейлю можна знайти у нашому меню на сайті. Тут ви можете ознайомитись з усіма актуальними цінами. Найпопулярніші канапе: сир, виноград і крекер, сир і оливки, салямі та овочі, полуниця, банан та ківі.

Гарячі страви: фаршировані рулети із телятини, свинини, курки. Сосиски, запечені гриби, трубочки з лаваша з різними начинками.

Десерти - підходить все, що зручно їсти стоячи: невеликі заварні тістечка, кекси, солодкі горішки, печені яблука, чорнослив.

Напої: коньяки, бренді, горілка, віскі, настоянки. Також лікери, десертні, шампанські та кріплені вина, коктейлі. Безалкогольні напої, як вода, соки, морси.

Яка кількість офіціантів потрібна для банкету-коктейлю

Для обслуговування великих коктейльних банкетів бажано брати 1, 2 досвідчених офіціантів на 10-12 гостей. Банкет-коктейль триває недовго – до 2 годин (максимум), тому персонал повинен рухатися швидко та встигнути винести усі заявлені страви. Як правило, виділяється окреме підсобне приміщення, де їжа розкладається на підноси, наливаються напої та миється посуд.

За кілька хвилин до прийому гостей офіціанти та бармен-буфетник починають відкривати напої, які заздалегідь були доведені до необхідної температури. Також готується крига. Кількість підносів із підготовленою їжею має перевищувати кількість запланованих заготовок у 2-3 рази.

Напишіть нам




    Середній рейтинг 5 / 5. Кількість голосів: 9

    Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.