Банкет-кави: ціна організації у Києві

від 120 грн/ос

Банкет кави не варто плутати з кава-брейком (кава-паузою). Кавовий банкет – це неофіційний захід із частковим обслуговуванням.

Приводом для організації може стати зустріч випускників, клубу за інтересами, ювілею, весільної підготовчої вечері, репетиції весілля тощо.

Такий банкет може поєднуватися з фуршетом та коктейлем. У такому разі напої подають в одному залі, закуски – у другому, а кава та солодощі – у третьому.

Наші переваги

Терміново

Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин

Обслуговування

Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допоміжним персоналом

Доставка

Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання

Прибирання

Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу

Характеристика банкету кави

Як правило, БК - це невелика урочистість, розрахована на 10-20 персон. Таку невелику зустріч можна провести у вітальні житлового чи заміського будинку. Свято на 20-30 осіб можна організувати в конференц-залі або їдальні підприємства, а на 30-50 - варто знайти відповідне знімне приміщення. БК – це затишна зустріч для сім'ї, друзів, бізнес-партнерів, співробітників. Усім має бути зручно.

Для господарів вечора виділяється окремий стіл чи головні місця за центральним столом. Посадка інших гостей – довільна. Якщо є необхідність, то можна використовувати схему та картки з іменами. Меблі повинні бути м'якими і розташовувати до відпочинку. Наприклад, напівкрісла. Ніяких табуреток та розкладних стільців.

Тривалість кавового бенкету: до 2 годин, з 4 години дня до 6 години вечора. З невеликими коригуваннями.

Особливості провидіння кавового бенкету

Меню: допускаються не солодкі холодні закуски, такі як канапе з сьомгою та помідорами чері, кошики з морепродуктами або воловани з нежирними салатами.

Солодкі страви:

  • торти, кекси з курагою, родзинками та горіхами, тістечка, млинці з сиром, корицею та яблуками, слойки;
  • У креманках подають фруктові муси, вершкові креми, повітряне суфле;
  • Свіжі фрукти та ягоди.
  • На столі обов'язково мають бути вершки, цукор, підігріте молоко.

Напої:

  • кава – це основний напій.
  • Чай подають на прохання гостя.
  • Також: лікери, вина, коньяки.

Банкет кави на 25 осіб та більше з частковим обслуговуванням (або повним обслуговуванням) можна замовити у Upbeat Catering. Наша компанія надає свої послуги по всьому Києву та області. Ціну кави банкету вам допоможе розрахувати наш фахівець. Телефони - 093 415 71 56; 050 881 75 56; 050 881 75 56

Оформлення столу

Прилади та посуд:

  • десертні пластини, виделкою та ложкою.
  • Блюдце, на яке ставиться кавова чашка та кавова ложка.

Чарки:

  • рейнвейну;
  • модерна;
  • лафітна.

Організація обслуговування

Офіціанти розміщують частування на столах до приходу гостей. Все має бути нарізане та рівномірно розподілене по всій поверхні столу.

Сервірування для кожної людини має бути індивідуальним. Розетки для варення можна скласти в стопку на столі. У центрі розміщують цукорниці. У деяких випадках ставиться глечик з кип'яченою водою. Холодна вода не подається на бенкет-каву. Її можна розмістити на окремому столику разом із фужерами, склянками та пляшками.

Кава наливається у підсобному приміщенні та розноситься по залі. Це відбувається лише після посадки гостей. Допустимо варіант розливу гарячого напою з кавника, який залишають на кожному столі. Молоко та вершки наливають за бажанням. Після першого розливу молочник та вершник залишають на столі.

Якщо гість попросив чашку чаю, йому не можна відмовляти. Чай наливають у нову чайну чашку та подають лимон в окремій ємності (кидати в чашку не потрібно).

Персонал і скільки офіціантів потрібно для банкетів кави

Достатня кількість: 1-2 офіціанти на 10-12 гостей. При розрахунку варто враховувати особливості залу та меню.

Напишіть нам




    Середній рейтинг 5 / 5. Кількість голосів: 5

    Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.