Ціна організації банкетів в Києві
від 250 грн.
Банкет — це захід, від якого виграє як ресторан, так і замовник. Ресторан отримує гарантовану кількість посадочних місць і може розраховувати на прогнозовану виручку. Клієнт отримує хороший сервіс, приємні враження і позбавляє себе від стояння біля плити і прибирання.
Якщо ресторан досить хороший, то клієнт повернеться, та ще й друзів призведе. Те ж саме стосується і виїзного банкету. Наприклад, влаштованого в їдальні підприємства.
Терміново
Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше, ніж за 48 годин
Обслуговування
Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та вспомогалі персоналом
Доставка
Доставимо все необхідне в будь-яку точку Києва або регіон київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання
Прибирання
Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу
У житті кожної людини є приводи для свята, тому організація банкетів — це хороший бізнес. Значення має не тільки тип торжества, але і сезонність. Наприклад, сезоном весіль вважається серпень-вересень. Банкети для конференцій, форумів та інших ділових подій — особливо цінні, адже у них немає сезонного фактора.
Кейтеринг банкету — це комплексне питання, від приготування їжі до прибирання після торжества.
Золоте правило хорошого банкету
Чим менше гостей обслуговує один офіціант — тим краще сервіс. Так він буде уважніше, що зробить прийшли на урочистості людей щасливішими. Своєчасно надану увагу з боку персоналу може згладити практично будь-яку проблему.
Ідеальне обслуговування — це коли офіціанти працюють тихо і непомітно, що не втручаючись в особистий простір гостей.
Співвідношення 1 офіціант — 10 гостей — це хороше співвідношення. На таких заходах важливий таймінг. У звичайному ресторані можна затримати блюдо, але на банкеті — всі гості повинні отримати свої порції одночасно.
Часті «фейли» при організації банкету
2 офіціанта не можуть обслуговувати банкет на 100 персон. Тут немає компромісів. Просто не можуть і все.
Неузгодженість в діях персоналу. Наприклад, менеджер ресторану, з яким клієнт обговорював меню, пообіцяв шикарний торт на ювілей, але не склалося. Кондитера не повідомили, і торт ніхто не приготував.
Площа ресторану не здатна розмістити заявлена кількість гостей. Можливо, столи і поставлять, але комфорту тут буде мало. Чи не вистачить місця для танців і розваг. В процесі вже нічого не змінити, а тільки терпіти це неподобство.
Катастрофічна нестача обладнання для приготування їжі. Такі казуси трапляються не тільки з робочими поверхнями і плитами, де може твориться справжній хаос, а й з найважливішим — холодильниками. Може їжу і приготують, але не зможуть правильно зберігати, а це вже проблема.
Менеджер ресторану не погоджує меню і можливості кухні з шеф-кухарем. Можливо, зараз кухар не готує ту чи іншу страву, в зв’язку з сезонністю продуктів, або відсутністю необхідного обладнання, але з мене таку позицію поки не прибрали.
У хороших ресторанах завжди подають теплий хліб. Необов’язково, щоб він був власного виробництва — досить підігріти його в печі. Коли ресторан працює з виїзним обслуговуванням банкетів, тоді можна підігрівати хліб в спеціальному переносному обладнанні, або на грилі.
Салати можна заправляти майонезом з низьким відсотком жирності, так як він швидко перетворить салат в «невідому масу».
Одна з головних помилок — це бажання продати побільше їжі, яка зовсім не потрібна клієнтові на його святковому столі. У всьому має бути баланс. Якщо їжі занадто багато, то вона швидко зіпсується, навіть якщо її упакують в бокси і віддадуть гостям з собою. Замовник відчує, що переплатив, і більше не повернеться в цей ресторан. Досить 1-го кілограма їжі і 2-х літрів напоїв на одну персону.
Замовити банкет кейтеринг в Києві
Як ви вже зрозуміли: ми точно знаємо як правильно організувати банкет, з цього сміливо замовляйте послугу виїзного обслуговування банкетів в Upbeat Catering!
Напишіть нам
Средний рейтинг 4.7 / 5. Количество голосов: 17
Пока нет голосов! Будьте первым, кто оценит этот пост.