За запитом ми можемо підготувати для вас меню на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо меню на 30 чоловік

Банкетне меню на 30 персон

Холодні закуски Кількість
1 Козацька закуска на чорному хлібі (30 гр) 30
2 Фарширована куряча гомілка (120 гр) 8
3 Заливне з язика, 200 гр 10
Салати
4 Салат з шинкою та крутонами (100 гр) 15
5 Салат Дністер (100 гр) 15
Композиції
6 М’ясна галявина (шинка, буженина, салямі), (600 гр) 3
7 Домашні соління (солоні огірки, корейська морковка, капуста по-домашньому), (500 гр) 2
Гарячі закуски
8 Підсмажений бекон з цибулею в мішечку з млиця (100 гр) 15
9 Грибний жульєн в мішечку з млинця (100 гр) 15
10 Сирні палички з вишневим соусом (30 гр) 30
Основні страви
11 Курячі стегна в Діжонській гірчиці (100 гр) 30
12 Свинячі ребра, тушковані в соусі Барбекю (100 гр) 30
13 Картопля по-селянськи (100 гр) 30
Повар, офіціант, допоміжний персонал
На людину (в гривнях): 360,00
Їжі на людину: ~ 720 грамів
У вартість входить:
Доставка по Києву, монтаж/демонтаж, сервіровка, паперові серветки, текстиль, необхідний порцеляновий посуд.

Средний рейтинг 5 / 5. Количество голосов: 1