Ціна організації банкетів у Києві

Банкет — це захід, від якого виграє як ресторан, так і замовник. Ресторан отримує гарантовану кількість посадочних місць і може розраховувати на прогнозовану виручку. Клієнт отримує хороший сервіс, приємні враження і позбавляє себе від стояння біля плити та прибирання.

Якщо ресторан досить хороший, то клієнт повернеться, та ще й друзів приведе. Те саме стосується і виїзного банкету. Наприклад, влаштованого в їдальні підприємства.

Наші переваги

Терміново

Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин

Обслуговування

Надаємо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допомогли персоналом

Доставка

Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання

Прибирання

Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу

У життя кожного людини є приводи для свята, тому організація банкетів — це добрий бізнес. Значення має не лише тип урочистостей, але й сезонність. Наприклад, сезоном весіль вважається серпень-червень. Банкети для конференцій, форумів та інших ділових подій особливо цінні, адже у них немає сезонного чинника.

Кейтеринг банкету - це комплексний питання, від приготування їжі до прибирання після урочистостей.

Золоте правило гарного банкету

Чим менше гостей обслуговує один офіціант – тим краще сервіс. Так він буде уважніше, що зробити прийшли на урочистості людей щасливішими. Своєчасно увагу з боку персоналу може згладити практично будь-яку проблему.

Ідеальне обслуговування — це коли офіціанти працюють тихо та непомітно, що не втручаючись у особистий простір гостей.

Співвідношення 1 офіціант – 10 гостей – це гарне співвідношення. На таких заходах важливий таймінг. У звичайному ресторані можна затримати страву, але на банкеті всі гості повинні отримати свої порції одночасно.

Часті «фейли» при організації банкету

2 офіціанти не можуть обслуговувати банкет на 100 персон. Тут немає компромісів. Просто не можуть і всі.

Неузгодженість у діях персоналу. Наприклад, менеджер ресторану, з яким клієнт обговорював меню, пообіцяв шикарний торт на ювілей, але не склалося. Кондитері не повідомили, і торт ніхто не приготував.

Площа ресторану не здатна розмістити заявлену кількість гостей. Можливо, столи і постачати, але комфорту тут буде мало. Чи не вистачити місця для танців та розваг. У процесі вже нічого не змінити, а тільки терпіти цю безобразність.

Катастрофічна нестача обладнання для приготування їжі. Такі казуси трапляються не тільки з робочими поверхнями та плитами, де може творитися справжній хаос, а й з найважливішим – холодильниками. Може їжу та приготують, але не зможуть правильно зберігати, а це вже проблема.

Менеджер ресторану не погоджує меню та можливості кухні з шеф-кухарем. Можливо, зараз кухар не готує ту чи іншу страву, у зв'язку з сезонністю продуктів, або відсутністю необхідного обладнання, але з мене такої позиції поки не прибрали.

У добрих ресторанах завжди подають теплий хліб. Необов'язково, щоб він був власного виробництва — досить підігріти його у печі. Коли ресторан працює з виїзним обслуговуванням банкетів, тоді можна підігрівати хліб у спеціальному переносному обладнанні, або на грилі.

Салаті можна заправляти майонезом з низьким відсотком жирності, оскільки він швидко перетворить салат на «невідому масу».

Одна з головних помилок — це бажання продати якомога більше їжі, яка зовсім не потрібна клієнтові на його святковому столі. У всьому має бути баланс. Якщо їжі дуже багато, то вона швидко зіпсується, навіть якщо її упакують у бокси і віддадуть гостям із собою. Замовник почуває, що переплатив, і більше не повернеться до ресторану. Досить 1-го кілограма їжі та 2-х літрів напоїв на одну персону.

Замовити банкет кейтеринг у Києві

Як ви вже зрозуміли: ми точно знаємо як правильно організувати банкет, з цього сміливо замовляйте послугу виїзного обслуговування банкетів в Upbeat Catering!

Напишіть нам




    Середній рейтинг 4.7 / 5. Кількість голосів: 17

    Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.