За запитом ми можемо підготувати для вас меню на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо меню на 30 чоловік
Банкетне меню на 30 персон
Холодні закуски | Кількість | |
1 | Козацька закуска на чорному хлібі (30 гр) | 30 |
2 | Фарширована куряча гомілка (120 гр) | 8 |
3 | Заливне з язика, 200 гр | 10 |
Салати | ||
4 | Салат з шинкою та крутонами (100 гр) | 15 |
5 | Салат Дністер (100 гр) | 15 |
Композиції | ||
6 | М’ясна галявина (шинка, буженина, салямі), (600 гр) | 3 |
7 | Домашні соління (солоні огірки, корейська морковка, капуста по-домашньому), (500 гр) | 2 |
Гарячі закуски | ||
8 | Підсмажений бекон з цибулею в мішечку з млиця (100 гр) | 15 |
9 | Грибний жульєн в мішечку з млинця (100 гр) | 15 |
10 | Сирні палички з вишневим соусом (30 гр) | 30 |
Основні страви | ||
11 | Курячі стегна в Діжонській гірчиці (100 гр) | 30 |
12 | Свинячі ребра, тушковані в соусі Барбекю (100 гр) | 30 |
13 | Картопля по-селянськи (100 гр) | 30 |
Повар, офіціант, допоміжний персонал | ||
На людину (в гривнях): | 360,00 | |
Їжі на людину: ~ 720 грамів | ||
У вартість входить: | ||
Доставка по Києву, монтаж/демонтаж, сервіровка, паперові серветки, текстиль, необхідний порцеляновий посуд. |