За запитом ми можемо підготувати для вас меню на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо меню на фуршет на 50 осіб.

Канапе (вага порції 35 гр) Кількість
1 Канапе з крем-сиром та паприкою на крекері 25
2 Канапе з копченим курячим філе та маринованим яблуком 25
3 Канапе з маринованим перцем та запеченим філе індички 25
4 Брускета з Адигейським сиром та чорною смородиною під бальзамічною заправкою 25
Холодні закуски (вага порції 30 гр)
5 Огірок з куркою по-тайськи 25
6 Пряні сирні кульки в хрусткій паніровці 25
7 Міні-кіш з шинкою та зеленню 25
8 Коктейльна шпажка з сиру Радамер, лимону та мармеладу 25
9 Шот зі свіжих овочів, зі сметанним соусом 25
Салати (вага порції 50 гр)
10 Салат з сиров’яленим м’ясом під зеленим соусом (салатний мікс, сиров’ялене м’ясо, моцарела, помідор, зелений соус, оливкове масло) 25
11 Салат Бальзаміко (салатний мікс, помідори, яблуко, твердий сир, бальзамічна заправка) 25
Гарячі закуски
12 Куряче філе в ароматних травах на бамбуковому шампурі (40 гр) 50
13 Картопляний шашличок з грудинкою (60 гр) 50
Десерт (вага порції 25 гр)
14 Шоколадний трюфель з бренді та горіхами 25
15 Бананова цукерка в хрусткій паніровці 25
Повар, офіціант, допоміжний персонал
На людину (в гривнях): 350,00
Їжі на людину: ~ 300 грамів
В вартість входить:
Доставка по Києву, монтаж/демонтаж, сервіровка, паперові серветки, текстиль для фуршетного столу, необхідний порцеляновий посуд.

Средний рейтинг 5 / 5. Количество голосов: 2

Пока нет голосов! Будьте первым, кто оценит этот пост.