За запитом ми можемо підготувати вам меню на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо меню на приватну вечерю на 10 осіб.
Варіант пропозиції щодо обслуговування приватної вечері (порційна подача)
Перша страва | Кількість | |
1 | Куряче консоме з перепелиним яйцем (200 мл) | 10 |
Салат | ||
2 | Салат із теплої качки з апельсином та грибами (200 гр) | 10 |
Основне блюдо | ||
3 | Свиняча котлета на кістки під яблуками (250 гр) | 10 |
4 | Рис суміш тибетського та жасмину (100 гр) | 10 |
5 | Овочевий мікс у сезамово-соєвому соусі (100 гр) | 10 |
Десерт | ||
6 | Парфе з ягідним варенням та пісочною крихтою (150 гр) | 10 |
7 | Булочка, шт. | 10 |
8 | Вершкове масло|мастило|, порція 50 гр | 10 |
Кухар, офіціант, допоміжний персонал | ||
На людину (у гривнях): | 900,00 | |
Їжі на людину: ~ 1 кілограм | ||
Ця пропозиція на прорахунок меню. Обладнання, обслуговування та транспортні витрати не включені. Додаткові витрати прораховуємо індивідуально відповідно до Ваших потреб. За більш детальною інформацією або замовленням попереднього прорахунку звертайтеся за вказаними на сайті номерами або замовте дзвінок. |