За запитом ми можемо підготувати для вас меню на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо меню на приватну вечерю на 10 персон.
Пропозиція по обслуговуванню приватнї вечері (порційна подача)
Перша страва | Кількість | |
1 | Куряче консоме з перепелиним яйцем (200 мл) | 10 |
Салат | ||
2 | Салат із теплої качки з апельсином та грибами (150 гр) | 10 |
Основна страва | ||
3 | Котлета на кістці зі свинини під яблуком (250 гр) | 10 |
4 | Овочевий мікс в сезамово-соєвому соусі (150 гр) | 10 |
Десерт | ||
5 | Парфе з ягідним варенням та пісочними крихтами (100 гр) | 10 |
6 | Булочка, шт. | 10 |
7 | Вершкове масло, порція 50 гр | 10 |
Повар, офіціант, допоміжний персонал | ||
На людину (в гривнях): | 800,00 | |
Їжі на людину: ~ 850 грамів | ||
В вартість входить: | ||
Доставка по Києву, монтаж/демонтаж, сервіровка, паперові серветки, текстиль, необхідний порцеляновий посуд. |