За запитом ми можемо підготувати для вас меню на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо меню на весілля на 50 осіб.
Холодні закуски | Кількість | |
1 | Філе білої риби в клярі (50 гр) | 50 |
2 | Грибний жульєн в млинці (80 гр) | 50 |
3 | Часниково-сирна закуска в ролі зі свіжого огірка (40 гр) | 50 |
4 | М’ясна галявина класична (рулет з бекону, шинка, балик, салямі), (600 гр) | 4 |
5 | М’ясна галявина по-домашньому (буженина, запечена підчеревина в травах, домашня ковбаса, курячий рулет з чорносливом), (600 гр) | 4 |
6 | Канапе зі слабосоленої скумбрії на картопляній підложці із зеленою цибулею (30 гр) | 50 |
Салати | ||
7 | Салат Грецький (огірок, помідор, солодкий перець, фета, маслини, лимон, оливкове масло), 100 гр | 25 |
8 | Салат Крабовий (пекінська капуста, крабові палички, солодка кукурузка, апельсин, майонез), 100 гр | 25 |
9 | Салат з шинкою та крутонами (пекінська капуста, шинка, твердий сир, крутони, заправка Цезар), 100 гр | 25 |
Головні страви та гарнір | ||
10 | Котлета по-Київськи (120 гр) | 50 |
11 | Крученики зі свинини з салом та маринованим огірком (150 гр) | 25 |
12 | Тушкована картопля (200 гр) | 50 |
Повар, 2 офіціанта, допоміжний персонал | ||
На людину (в гривнях): | 450,00 | |
Їжі на людину: ~ 840 грамів | ||
У вартість входить: | ||
Доставка по Києву, монтаж/демонтаж, сервіровка, паперові серветки, текстиль, необхідний порцеляновий посуд та прилади, косметичне прибирання територіі після заходу. |