За запитом ми можемо підготувати вам меню на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо меню на весілля на 50 осіб.
Холодні та гарячі закуски | Кількість | |
1 | Філе білої риби у клярі (50 гр) | 50 |
2 | Грибний жульєн у млинці млинці (80 гр) | 50 |
3 | Часниково-сирна закуска в огірковому ролі (40 гр) | 50 |
4 | М'ясна поляна класична (рулет з бекону, шинка, балик, салямі), (600 гр) | 4 |
5 | М'ясна галявина по-домашньому (буженина, запечена підчеревина в травах, домашня ковбаса, курячий рулет із чорносливом), 600 гр | 4 |
6 | Канапе із слабосоленої скумбрії на картопляній підкладці із зеленим цибулькою (30 гр) | 50 |
Салати | ||
7 | Салат Грецький (огірок, помідор, солодкий перець, фета, маслини, лимон, оливкова олія), 100 гр | 25 |
8 | Салат Крабовий (пекінська капуста, крабові палички, солодка кукурудза, апельсин, майонез), 100 гр | 25 |
9 | Салат з шинкою та крутонами (пекінська капуста, шинка, твердий сир, крутони, заправка Цезар), 100 гр | 25 |
Основні страви та гарнір | ||
10 | Котлета по-київськи (120 гр) | 50 |
11 | Крученики зі свинини із салом та солоним огірком (150 гр) | 25 |
12 | Тушкована картопля (200 гр) | 50 |
Кухар, 2 офіціанти, допоміжний персонал | ||
На людину (у гривнях): | 450,00 | |
Їжі на людину: ~ 840 грам | ||
У вартість входить: | ||
Доставка по Києву, завантаження-вивантаження, сервірування, необхідний порцеляновий посуд, прилади, паперові серветки, текстиль, косметична прибирання після заходу. |