На запит ми можемо підготувати меню на новорічний фуршет на будь-яку кількість осіб. Для прикладу надаємо новорічне фуршет-меню на 50 осіб.
Канапе (вага порції 20-30 гр) | Кількість | |
1 | Еклер із вершковим мусом і шматочками форелі холодного копчення | 50 |
2 | Канапе з бастурмою та м'яким сиром | 25 |
3 | Канапе зі свинячим рулетом та солоним огірком | 25 |
4 | Канапе з паштетом з курячої печінки з карамелізованим яблуком | 25 |
5 | Брускетта із запеченим гарбузом та Фетою | 25 |
6 | Брускетта з баликом з яловичини та сальсою Аджика | 25 |
Холодні мініатюри | ||
7 | Чатні з копченої курки та кураги з хлібною чіпсою (40 гр) | 25 |
8 | Тарталетка з консервованим тунцем та солодкою кукурудзою | 25 |
9 | Гриссіні з прованськими травами в сиров'яленому беконі | 25 |
10 | «П'яний Камамбер» з яблуками та крекером (500 гр) | 2 |
Шпажки (вихід 40 гр) | ||
11 | Коктейльна шпажка з сиру Радамер, лимона та мармеладу | 25 |
12 | Коктейльна шпажка з маринованих овочів | 25 |
Салати (вихід 50 гр) | ||
13 | Салат Зимовий (гарбуз, копчене куряче філе, пекінська капуста, виноград Кіш-міш, соус майонезний) | 25 |
14 | Салат з хурмою (салатний мікс, хурма, моцарелла, гранат, волоський горіх, оливкова заправка) | 25 |
Гарячі закуски | ||
15 | Крокети з індички з журавлинним конфітюром (40 гр) | 50 |
16 | Міні-шашличок зі свинячої вирізки з апельсином та імбиром на бамбуковому шампурі (40 гр) | 50 |
17 | Рибні медальйони по-тайськи (40 гр) | 50 |
18 | Аранчіні з грибами та томатним соусом (40 гр) | 50 |
Десерт | ||
19 | Карамельний трайфл із хурмою (60 гр) | 25 |
20 | Банан у шоколаді (30 гр) | 25 |
Оренда обладнання | ||
1 | Келихи для вина (шампанського) | 30 |
2 | Чарки для міцних напоїв | 30 |
3 | Склянки для соку/води | 30 |
Обслуговування та транспортні витрати | ||
Кухар, 2 офіціанти, допоміжний персонал | ||
Загальна сума: | ||
На людину (у гривнях): | 500,00 | |
Їжі на людину: ~ 430 грам | ||
У вартість входить: | ||
Доставка по Києву, завантаження/вивантаження, сервірування, оренда текстилю для фуршетного столу та необхідний порцеляновий посуд.
|