Організація фуршету: ціна у Києві
від 250 грн/ос
Банкет підходить не для всіх випадків, тому що обмежує спілкування гостей. Так, люди можуть розмовляти лише з тими, хто сидить поряд, чи навпаки. Встати з-за столу і перервати розмову буде ніяково, навіть якщо на те є вагомі причини. Тут все як на долоні, і відсутність гостя виглядатиме як «пролом» за столом.
Тому для формальних заходів варто замовити фуршет чи коктейль. На такій вечірці легко знайомитись та вести світські бесіди. Якщо розмова гостю не до душі, то вона легко може відійти убік, адже етикет дозволяє таку поведінку.
Цілий вечір стіл акуратно сервірований і панує атмосфера свята. Охайні офіціанти розносять маленькі тарталетки з різноманітними начинками, гарячі міні-страви та інші частування на тацях.
Коктейльних страв, як правило, не більше 25. Це можуть бути десерти, оливки, канапе та інші закуски. Іноді тарілки розміщують на стійці. Тут кожен обирає частування сам, а офіціанти поповнюють запаси на основному столі. На таких вечірках пріоритет спілкування. Їжа та напої – лише приємне доповнення до урочистостей.
Відео з виїзного фуршету
Наші переваги
Терміново
Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин
Обслуговування
Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допоміжним персоналом
Доставка
Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання
Прибирання
Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу
2 види фуршетів
Існують менш і більш формальні форми цього заходу. Перший вид передбачає наявність буфету з салатами, десертами, закусками, і до цього йдуть столові прилади. Той самий принцип стосується і виїзного фуршету.
Другий вигляд вважається формальнішим: гості розсідають за столом, де гаряче і десерти розносять офіціанти. Люди встають із-за столу лише для того, щоб вибрати собі закуски. Гість рухається вздовж столу з тарілкою та вибирає частування.
Завдання персоналу – оновлювати стіл та швидко прибирати використаний посуд.
Організація виїзного фуршету потребує не менш кропіткої роботи. Такий захід потребує підвищеної уваги з боку ресторану. Офіціанти в залі та співробітники на роздачі повинні працювати як годинник, адже на фуршеті безліч міні-страв, кожна з них має бути смачною, свіжою та красивою.
А що якщо фуршет не сподобається?
Невдоволені завжди знайдуться, і в цьому немає нічого страшного. Так, старше покоління може зрозуміти такого формату. Це може викликати втому та роздратування. Тому важливо передбачити місця для відпочинку, де можна посидіти, далеко від суєти. Улюблену бабусю завжди можна заспокоїти та пояснити, що всі послуги входять до фуршету. Кейтеринг має на увазі не лише обслуговування на заході, а й прибирання після. Тому ні про що не варто перейматися.
Діти будуть у захваті – вони зможуть бігати та веселитися, а дорослим не доведеться тримати їх за столом годинами. На фуршеті всі ходять, спілкуються, їдять, коли захочуть. Чи це справжнє свято для активного малюка? Якщо ви замовите міні-бургери або міні-піци, то це буде чисте дитяче захоплення.
На вашому урочистості можуть бути вегани або вегетаріанці. Тому варто подумати, які страви їм сподобаються. Не зайвим буде уточнити, чи серед ваших гостей немає алергіків, щоб не нашкодити їх здоров'ю.
Особливості виїзного фуршету
Фуршет відмінно підходить для ділових переговорів, де необхідна неформальна обстановка. Цей формат підійде для вечірки з танцями, де гості не прив'язані до столу та застільних ритуалів. Фуршет дозволяє не перейматися тим, хто і коли захоче їсти, адже стіл завжди накритий.
Дрес-код визначає господар заходу. Він може бути як вечірнім, так і тематичним. Наприклад, костюмована вечірка супер-героїв
Офіційний фуршет може тривати від 40 хвилин до 3 годин. Якщо ж фуршет замовлений додому, в офіс або на дачу, таких строгих часових рамок немає. Все залежить від господарів урочистостей та домовленості з рестораном.
Довірте організацію фуршету Upbeat Catering, тоді ваше свято пройде на найвищому рівні.
Напишіть нам
Середній рейтинг 4.8 / 5. Кількість голосів: 53
Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.