На запит ми можемо підготувати меню на новорічний фуршет на будь-яку кількість осіб. Для прикладу надаємо новорічне фуршет-меню на 50 осіб.

Канапе (вага порції 20-30 гр) Кількість
1 Еклер із вершковим мусом і шматочками форелі холодного копчення 50
2 Канапе з бастурмою та м'яким сиром 25
3 Канапе зі свинячим рулетом та солоним огірком 25
4 Канапе з паштетом з курячої печінки з карамелізованим яблуком 25
5 Брускетта із запеченим гарбузом та Фетою 25
6 Брускетта з баликом з яловичини та сальсою Аджика 25
Холодні мініатюри
7 Чатні з копченої курки та кураги з хлібною чіпсою (40 гр) 25
8 Тарталетка з консервованим тунцем та солодкою кукурудзою 25
9 Гриссіні з прованськими травами в сиров'яленому беконі 25
10 «П'яний Камамбер» з яблуками та крекером (500 гр) 2
Шпажки (вихід 40 гр)
11 Коктейльна шпажка з сиру Радамер, лимона та мармеладу 25
12 Коктейльна шпажка з маринованих овочів 25
Салати (вихід 50 гр)
13 Салат Зимовий (гарбуз, копчене куряче філе, пекінська капуста, виноград Кіш-міш, соус майонезний) 25
14 Салат з хурмою (салатний мікс, хурма, моцарелла, гранат, волоський горіх, оливкова заправка) 25
Гарячі закуски
15 Крокети з індички з журавлинним конфітюром (40 гр) 50
16 Міні-шашличок зі свинячої вирізки з апельсином та імбиром на бамбуковому шампурі (40 гр) 50
17 Рибні медальйони по-тайськи (40 гр) 50
18 Аранчіні з грибами та томатним соусом (40 гр) 50
Десерт
19 Карамельний трайфл із хурмою (60 гр) 25
20 Банан у шоколаді (30 гр) 25
Оренда обладнання
1 Келихи для вина (шампанського) 30
2 Чарки для міцних напоїв 30
3 Склянки для соку/води 30
Обслуговування та транспортні витрати
Кухар, 2 офіціанти, допоміжний персонал
Загальна сума:
На людину (у гривнях): 500,00
Їжі на людину: ~ 430 грам
У вартість входить:
Доставка по Києву, завантаження/вивантаження, сервірування, оренда текстилю для фуршетного столу та необхідний порцеляновий посуд.

Середній рейтинг 4.8 / 5. Кількість голосів: 25

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.