Організація фуршетів банкетів: ціна в Києві

Банкет-фуршет – це ніщо інше, як банкет стоячи. Навіщо він потрібен? Буває, що гостей так багато (так було задумано), що людей просто фізично не можна посадити за столи.

Якраз для такого випадку існує донині формат прийому. Гості ходять по залу, спілкуються, вибирають частування, при цьому використовуючи тільки вилку. У залі будуть стільці, але, як правило, вони призначені для того, щоб люди похилого гості могли відпочити.

Так що ж тут особливого? Те, що на такому заході подають їжу, яку можна їсти тільки виделкою. Це суттєво економить посуд, що дуже важливо, коли у вас багато гостей. Крім того, всі запрошені беруть частування самостійно.

Наші переваги

Терміново

Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше, ніж за 48 годин

Обслуговування

Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та вспомогалі персоналом

Доставка

Доставимо все необхідне в будь-яку точку Києва або регіон київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання

Прибирання

Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу

Для яких заходів підійде організація фуршету банкету?

Для тих, де люди не сидять на місці. Наприклад, презентація або свято камерного характеру, де «всі свої». Також для урядового прийому, театральної прем’єри, урочистого підписання різних паперів.

Який час підходить для такого формату?

Банкет-фуршет призначають з 6 до 8 вечора. Тривалість: до 2 годин. Може здатися, що цього часу недостатньо для перекусу і спілкування, але це не так. Більшість людей буде відчувати себе некомфортно, якщо доведеться стояти більше 2 годин.

Upbeat Catering допоможе вам з кейтерингом фуршету-банкету вашої події.

Сервіровка столу на банкет фуршет

Їжа повинна бути подана так, щоб кожен зміг швидко і без перешкод брати частування. Для цього ставлять кілька довгих столів, між якими гості можуть вільно «курсувати». По кутах ставлять невеликі столики з попільничками і серветками. На цих столах гості можуть залишати використаний посуд.

У залі можна встановити бар, де бармен буде наповнювати келихи гостей. Алкоголь на вашому торжестві – це ваш вибір. Поруч з барменом ставлять кілька столів, де розміщують чарки, стакани, чашки, глечики з соками, термоси, бутильовану воду і алкоголь необхідної температури. Закусочні і десертні тарілки «живуть» на краях столу.

Меню фуршету банкету

В меню є холодні і гарячі закуски, десерти, чай і кава. Можуть бути включені і інші складові, але є деталі, про які варто пам’ятати. Організація банкету-фуршету передбачає використання гарячих закусок без кісток і соусів. Ніхто не хоче заляпать свою краватку або вечірню сукню. Салати подають тільки в кошиках, а всі страви порізані заздалегідь. Гість не повинен забруднитися або випробувати труднощі з «добуванням» їжі.

Команда Upbeat Catering запропонує вам банкет фуршет недорого. Для нас важливий кожен клієнт.

Перші півгодини гості зосереджують свою увагу на холодних закусках. Через 30 хвилин подають гарячі закуски, а після – гарячі страви. Через годину пані та панове готові до десерту. Це може бути морозиво, слойки з фруктами (без сиропу), желе або мус в креманках. «Правило вилки» діє і для солодкого, але під нього обов’язково потрібні окремі десертні прилади.

Виїзні банкети-фуршети вимагають більш продуманого меню, яке буде легко доставити і подати поза спеціально обладнаного залу. Так як сам виїзд вимагає залучення значного великих ресурсів, ніж торжество в ресторані.

Кейтеринг банкету-фуршету – це сервіс вищого класу, так як необхідно якісно обслужити велику кількість людей. Команда ресторану повинна чітко слідувати таймінг при подачі страв, стежити за наявністю тих чи інших страв на столах, подавати достатню кількість чистого посуду, дотримуватися правил етикету офіціанта. Upbeat Catering – це команда професіоналів, яка проведе ваше свято красиво, смачно і душевно.

Напишіть нам




Средний рейтинг 4.8 / 5. Количество голосов: 16