Організація фуршетів банкетів: ціна у Києві

Банкет-фуршет – це ніщо інше, як бенкет стоячи. Навіщо він потрібен? Буває, що гостей так багато (так було задумано), що людей просто не можна фізично посадити за столи.

Саме для такого випадку існує цей формат прийому. Гості ходять залом, спілкуються, вибирають частування, при цьому використовуючи тільки вилку. У залі будуть стільці, але зазвичай вони призначені для того, щоб літні гості могли відпочити.

То що тут особливого? Те, що на такому заході подають їжу, яку можна їсти лише вилкою. Це суттєво заощаджує посуд, що дуже важливо, коли у вас багато гостей. Крім того, всі запрошені беруть частування самостійно.

Наші переваги

Терміново

Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин

Обслуговування

Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допоміжним персоналом

Доставка

Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання

Прибирання

Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу

Для яких заходів підійде організація фуршету банкету?

Для тих, де люди не сидять дома. Наприклад, презентація чи свято камерного характеру, де «всі свої». Також для урядового прийому, театральної прем'єри, урочистого підписання різноманітних паперів.

Який час підходить для такого формату? Банкет-фуршет призначають із 6 до 8 вечора. Тривалість: до 2 годин. Може здатися, що цього часу недостатньо для перекусу та спілкування, але це не так. Більшість людей почуватиметься некомфортно, якщо доведеться стояти понад 2 години.

Upbeat Catering допоможе вам із кейтерингом фуршету-банкету вашої події.

Сервірування столу на бенкет фуршет

Їжа має бути подана так, щоб кожен зміг швидко і без перешкод брати частування. Для цього ставлять кілька довгих столів, між якими гості можуть вільно "курсувати". По кутках ставлять невеликі столики з попільничками та серветками. На цих столах гості можуть залишати використаний посуд.

У залі можна встановити бар, де бармен наповнюватиме келихи гостей. Алкоголь на вашому святкуванні – це ваш вибір. Поруч із барменом ставлять кілька столів, де розміщують чарки, склянки, чашки, глеки з соками, термоси, бутильовану воду та алкоголь необхідної температури. Закусочні та десертні тарілки «мешкають» на краях столу.

Меню фуршету банкету

У меню є холодні та гарячі закуски, десерти, чай та кава. Можуть бути включені інші складові, але є деталі, про які варто пам'ятати. Організація банкету-фуршету передбачає використання гарячих закусок без кісток та соусів. Ніхто не хоче заляпати свою краватку чи вечірню сукню. Салати подають лише у кошиках, а всі страви порізані заздалегідь. Гість не повинен забруднитися або зазнати труднощів із «добуванням» їжі.

Команда Upbeat Catering запропонує вам бенкет фуршет недорого. Для нас важливим є кожен клієнт.

Перші півгодини гості зосереджують свою увагу на холодних закусках. Через 30 хвилин подають гарячі закуски, а потім гарячі страви. За годину пани та пані готові до десерту. Це може бути морозиво, слойки з фруктами (без сиропу), желе або мус у креманках. "Правило вилки" діє і для солодкого, але під нього обов'язково потрібні окремі десертні прилади.

Виїзні банкети-фуршети вимагають більш продуманого меню, яке буде легко доставити та подати поза спеціально обладнаним залом. Так як сам виїзд вимагає залучення значно більших ресурсів, ніж урочистість у ресторані.

Кейтеринг банкету-фуршету - це сервіс вищого класу, оскільки необхідно якісно обслужити велику кількість людей. Команда ресторану повинна чітко слідувати таймінгу при подачі страв, стежити за наявністю тих чи інших страв на столах, подавати достатню кількість чистого посуду, дотримуватись правил етикету офіціанта. Upbeat Catering – це команда професіоналів, яка проведе ваше свято красиво, смачно та душевно.

Напишіть нам




    Середній рейтинг 4.8 / 5. Кількість голосів: 16

    Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.