Організація банкетів: ціна у Києві

Банкет – це захід, від якого виграє як ресторан, і замовник. Ресторан отримує гарантовану кількість місць і може розраховувати на прогнозовану виручку. Клієнт отримує хороший сервіс, приємні враження та позбавляє себе стояння біля плити та прибирання.

Якщо ресторан досить гарний, то клієнт повернеться та ще й друзів приведе. Те саме стосується і виїзного банкету. Наприклад, влаштованого у їдальні підприємства.

Різновиди банкетів

страви на бенкетний стіл
На теплоході
Організація банкету на природі Київ
На природі
На весілля
Банкет-коктейль у Києві
Банкет-коктейль
Організація чайного банкету Київ
Чайний
Кавовий
Організація банкетів з повним обслуговуванням Київ
З повним обслуговуванням
Організація банкетів із частковим обслуговуванням
З частковим обслуговуванням

Банкет-кейтеринг: відео підготовки

Наші переваги

Терміново

Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин

Обслуговування

Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допоміжним персоналом

Доставка

Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання

Прибирання

Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу

У житті кожної людини є приводи для свята, тому організація бенкетів – це добрий бізнес. Значення має як тип торжества, а й сезонність. Наприклад, сезоном весіль вважається серпень-вересень. Банкети для конференцій, форумів та інших ділових подій – особливо цінні, адже вони не мають сезонного чинника.

Кейтеринг банкету - це комплексне питання, від приготування їжі до збирання після урочистостей.

Золоте правило гарного банкету

Чим менше гостей обслуговує один офіціант – тим краще сервіс. Так він буде уважнішим, що зробить людей, що прийшли на урочистості, щасливішими. Своєчасно з боку персоналу може згладити практично будь-яку проблему.

Ідеальне обслуговування – це коли офіціанти працюють тихо та непомітно, не втручаючись у особистий простір гостей.

Співвідношення 1 офіціант – 10 гостей – це гарне співвідношення. На таких заходах важливим є таймінг. У звичайному ресторані можна затримати страву, але на бенкеті – всі гості мають отримати свої порції одночасно.

Часті "фейли" при організації банкету

2 офіціанти не можуть обслуговувати банкет на 100 персон. Тут нема компромісів. Просто не можуть і все.

Неузгодженість у діях персоналу. Наприклад, менеджер ресторану, з яким клієнт обговорював меню, пообіцяв шикарний торт на ювілей, але не склалося. Кондитер не повідомили, і торт ніхто не приготував.

Площа ресторану не спроможна розмістити заявлену кількість гостей. Можливо, столи й поставлять, але комфорту тут буде замало. Не вистачить місця для танців та розваг. У процесі вже нічого не змінити, а лише терпіти це неподобство.

Катастрофічна нестача обладнання для приготування їжі. Такі казуси трапляються не лише з робочими поверхнями та плитами, де може діяти справжній хаос, але й з найважливішим – холодильниками. Може, їжу і приготують, але не зможуть правильно зберігати, а це вже проблема.

Менеджер ресторану не погоджує меню та можливості кухні з шеф-кухарем. Можливо, зараз кухар не готує ту чи іншу страву у зв'язку з сезонністю продуктів або відсутністю необхідного обладнання, але з мене таку позицію поки не прибрали.

У добрих ресторанах завжди подають теплий хліб. Необов'язково, щоб він був власного виробництва – достатньо підігріти його у печі. Коли ресторан працює з виїзним обслуговуванням банкетів, тоді можна підігрівати хліб у спеціальному переносному устаткуванні, або на грилі.

Салати не можна заправляти майонезом з низьким відсотком жирності, оскільки він швидко перетворить салат на «невідому масу».

Одна з головних помилок – це бажання продати якомога більше їжі, яка зовсім не потрібна клієнту на його святковому столі. У всьому має бути баланс. Якщо їжі занадто багато, то вона швидко зіпсується, навіть якщо її запакують у бокси та віддадуть гостям із собою. Замовник відчує, що переплатив, і більше не повернеться до ресторану. Достатньо 1-го кілограма їжі та 2-х літрів напоїв на одну персону.

Замовити банкет кейтеринг у Києві

Як ви вже зрозуміли: ми точно знаємо як правильно організувати банкет, тому сміливо замовляйте послугу.виїзний кейтеринг Київ» для обслуговування бенкетів в Upbeat Catering!

Напишіть нам




    Середній рейтинг 4.9 / 5. Кількість голосів: 15

    Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.