За запитом ми можемо підготувати вам меню на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо меню на банкет для 30 осіб.
Меню для бенкету на 30 осіб
Назва страви | Кількість | |
Холодні закуски | ||
1 | Канапе зі слабосолоним лососем та лимоном | 30 |
2 | Оселедець на картопляній подушці з маринованою цибулькою (30 гр) | 30 |
3 | Рулет із шинки з часниковим сиром | 30 |
4 | Заливне з язика, 200 гр | 10 |
Салати | ||
5 | Салат з шинкою та крутонами (100 гр) | 15 |
6 | Салат Дністер (100 гр) | 15 |
Композиції | ||
7 | М'ясна галявина по-домашньому (курячий рулет з курагою, буженина, домашня ковбаса), (600 гр) | 3 |
8 | Домашні соління (солоні огірки, морква по-корейськи, капуста по-домашньому), (500 гр) | 2 |
Гарячі закуски | ||
9 | Млинці з беконом і золотистою цибулею | 15 |
10 | Млинці з грибним жульєном | 15 |
11 | Сирні палички | 30 |
Основні страви | ||
12 | Запечена вирізка свинини у спеціях із грибним соусом (100 гр) | 20 |
13 | Котлета по-київськи (140 гр) | 30 |
14 | Картопля по-селянськи (100 гр) | 30 |
Разом | ||
Обслуговування та транспортні витрати | ||
Кухар, офіціант, допоміжний персонал | ||
Загальна сума: | ||
На людину (у гривнях): | 375,00 | |
Їжі на людину: ~ 750 грам | ||
Ця пропозиція на прорахунок меню. Обладнання, обслуговування та транспортні витрати не включені. Додаткові витрати прораховуємо індивідуально відповідно до Ваших потреб. За більш детальною інформацією або замовленням попереднього прорахунку звертайтеся за вказаними на сайті номерами або замовте дзвінок. |