За запитом ми можемо підготувати вам меню на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо меню на банкет для 30 осіб.
Меню для бенкету на 30 осіб
Назва страви | Кількість | |
Холодні закуски | ||
1 | Канапе зі слабосолоним лососем та лимоном | 30 |
2 | Оселедець на картопляній подушці з маринованою цибулькою (30 гр) | 30 |
3 | Рулет із шинки з часниковим сиром | 30 |
4 | Заливне з язика, 200 гр | 10 |
Салати | ||
5 | Салат з шинкою та крутонами (100 гр) | 15 |
6 | Салат Дністер (100 гр) | 15 |
Композиції | ||
7 | М'ясна галявина по-домашньому (курячий рулет з курагою, буженина, домашня ковбаса), (600 гр) | 3 |
8 | Домашні соління (солоні огірки, морква по-корейськи, капуста по-домашньому), (500 гр) | 2 |
Гарячі закуски | ||
9 | Млинці з беконом і золотистою цибулею | 15 |
10 | Млинці з грибним жульєном | 15 |
11 | Сирні палички | 30 |
Основні страви | ||
12 | Запечена вирізка свинини у спеціях із грибним соусом (100 гр) | 20 |
13 | Котлета по-київськи (140 гр) | 30 |
14 | Картопля по-селянськи (100 гр) | 30 |
Разом | ||
Обслуговування та транспортні витрати | ||
Кухар, офіціант, допоміжний персонал | ||
Загальна сума: | ||
На людину (у гривнях): | 375,00 | |
Їжі на людину: ~ 750 грам | ||
У вартість входить: | ||
Доставка по Києву, завантаження-вивантаження, необхідний порцеляновий посуд, паперові серветки, текстиль. |