Організація шведського столу: ціна в Києві

Шведський стіл часто використовують для обслуговування гостей на заході, на зразок конференції чи форуму, або в готелі для регулярного харчування. Будь-який бажаючий може взяти на себе у необмеженій кількості. Сам стіл є зону, в якій розміщують їжу в пряму лінію, або в шаховому порядку. Також ставити напої та прилади для підтримки температури деяких страв.

Наші переваги

Терміново

Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин

Обслуговування

Надаємо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допомогли персоналом

Доставка

Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання

Прибирання

Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу

Як розміщують продукцію на шведському столі?

Перше: соки, лимонад, вода;

Інше: йогурті, кефір, молоко, олія;

Третє: салати, канапе, нарізки;

Четвертий: холодні частування (інші страви).

Важливі моменти при організації шведського столу:

  • Над лінією холодних закусок розміщують хліб різних видів, булочки, пончики.
  • Дієтичні хлібобулочні вироби базуються на самому кінці столу.
  • Спеції, кетчуп, гірчиця та інші соуси ставлять поруч із їжею, для якої вони призначені.
  • Гарячі страви вимагають підігріву, тому для них встановлюються спеціальні плити. На цих плитах розміщують марміті — посуд, який схожий на плоску кастрюлю, в ній зручно розміщувати їжу «лицем». У марміті їжа рівномірно прогрівається і перебуває на виду.
  • Довжина шведського столу має бути не менше 4 метрів, щоб гостям було зручно підходити до нього. Такий стіл може бути як одностороннім, так і двостороннім.

Upbeat Catering займається організаціями шведського столу. Ми інформуємо клієнта про можливі варіанти та підраховуємо вартість послуг. З нами ви організуєте шведський стіл недорого.

Яку їжу замовляти для шведського столу

Все залежить від часу доби, в яку відбувається трапеза. Все як у звичайній житті: завтрак, обід чи вечерю. Іноді, клієнт замовляє бранч.

Завтрак. Для сніданків рекомендують континентальний варіант, до якого входять мюслі, нарізка з шинки, ковбаси, різні види сирів, холодна риба, сосиски, овочі, фрукти. Для ранкового прийому їжі добре підійдуть різні булочки, круасани, оладки та млинці. Більшість людей будуть не проти покуштувати омлети, молочні каші та запіканки. Серед напоїв мають бути соки, кофе, чай, вода.

Обід. Кейтеринг шведського столу передбачає наявність не менше 12 холодних страв, до 3 різних супів, хоча б 5 гарячих страв та десерт. Десерт може бути не складним: желе, мус, нарізка зі свіжими фруктами, солодка здоба. Напої: гарячі напої, компот, вода, лимонад.

Вечеря. На вечерю подають до 10 холодних страв, які включають м'ясо, рибу, різні м'ясні, сирні та овочеві нарізки. Обов'язкове кількість гарячого – це 5-6 страв.

Якщо ви годуєте гостей не один день, то меню слід змінювати. Щодня можна присвятити різним національним кухням. Це зовсім не означає, що всі страви повинні належати саме до однієї кухні. Наприклад, для української кухні достатньо буде борщу, вареників та голубців.

Upbeat Catering допоможе вам організувати шведський стіл у Києві з тією кухнею, яку ви самі виберете.

Самообслуговування - це зручно

Шведський стіл працює саме за таким принципом. За короткий відрізок часу можна нагодувати велику кількість людей. Кожен буде рухатися в своєму темпі, але при цьому витратити на їжу не більше 20 хвилин. Вони беруть холодні закуски за допомогою спеціальних щипців, а гарячі сервірують кухаря за прилавком.

Десерти та гарячі напитки можуть бути розташовані недалеко від основного столу. Окріп міститься біля великої металевої ємності, а соки — у охолоджувальних апаратах. Також це можуть бути електрочайники чи міні-холодильні установки. Як правило, гість робить собі чай чи каву сам. Для цього на стіл ставлять різноманітні види пакетованого чаю та розчинного кофе.

Шведський стіл - це гарне рішення як для довгострокового сервісу, так і для одноразового заходу. Щоб ви не вибрали — з нами вас чекає якість, розуміння і порядність.

Напишіть нам




    Середній рейтинг 4.9 / 5. Кількість голосів: 38

    Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.