За запитом ми можемо підготувати вам меню на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо меню на приватну вечерю на 10 осіб.
Варіант пропозиції щодо обслуговування приватної вечері (порційна подача)
Перша страва | Кількість | |
1 | Куряче консоме з перепелиним яйцем (200 мл) | 10 |
Салат | ||
2 | Салат із теплої качки з апельсином та грибами (200 гр) | 10 |
Основне блюдо | ||
3 | Свиняча котлета на кістки під яблуками (250 гр) | 10 |
4 | Рис суміш тибетського та жасмину (100 гр) | 10 |
5 | Овочевий мікс у сезамово-соєвому соусі (100 гр) | 10 |
Десерт | ||
6 | Парфе з ягідним варенням та пісочною крихтою (150 гр) | 10 |
7 | Булочка, шт. | 10 |
8 | Вершкове масло|мастило|, порція 50 гр | 10 |
Кухар, офіціант, допоміжний персонал | ||
На людину (у гривнях): | 900,00 | |
Їжі на людину: ~ 1 кілограм | ||
У вартість входить: | ||
Доставка по Києву, завантаження-вивантаження, необхідний порцеляновий посуд, паперові серветки, текстиль. |