За запитом ми можемо підготувати вам меню на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо меню на весілля на 50 осіб.
Холодні та гарячі закуски | Кількість | |
1 | Філе білої риби у клярі (50 гр) | 50 |
2 | Грибний жульєн у млинці млинці (80 гр) | 50 |
3 | Часниково-сирна закуска в огірковому ролі (40 гр) | 50 |
4 | М'ясна поляна класична (рулет з бекону, шинка, балик, салямі), (600 гр) | 4 |
5 | М'ясна галявина по-домашньому (буженина, запечена підчеревина в травах, домашня ковбаса, курячий рулет із чорносливом), 600 гр | 4 |
6 | Канапе із слабосоленої скумбрії на картопляній підкладці із зеленим цибулькою (30 гр) | 50 |
Салати | ||
7 | Салат Грецький (огірок, помідор, солодкий перець, фета, маслини, лимон, оливкова олія), 100 гр | 25 |
8 | Салат Крабовий (пекінська капуста, крабові палички, солодка кукурудза, апельсин, майонез), 100 гр | 25 |
9 | Салат з шинкою та крутонами (пекінська капуста, шинка, твердий сир, крутони, заправка Цезар), 100 гр | 25 |
Основні страви та гарнір | ||
10 | Котлета по-київськи (120 гр) | 50 |
11 | Крученики зі свинини із салом та солоним огірком (150 гр) | 25 |
12 | Тушкована картопля (200 гр) | 50 |
Кухар, 2 офіціанти, допоміжний персонал | ||
На людину (у гривнях): | 450,00 | |
Їжі на людину: ~ 840 грам | ||
Ця пропозиція на прорахунок меню. Обладнання, обслуговування та транспортні витрати не включені. Додаткові витрати прораховуємо індивідуально відповідно до Ваших потреб. За більш детальною інформацією або замовленням попереднього прорахунку звертайтеся за вказаними на сайті номерами або замовте дзвінок. |