За запитом ми можемо підготувати для вас меню на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо меню на весілля на 50 осіб.

Холодні закуски Кількість
1 Філе білої риби в клярі (50 гр) 50
2 Грибний жульєн в млинці (80 гр) 50
3 Часниково-сирна закуска в ролі зі свіжого огірка (40 гр) 50
4 М’ясна галявина класична (рулет з бекону, шинка, балик, салямі), (600 гр) 4
5 М’ясна галявина по-домашньому (буженина, запечена підчеревина в травах, домашня ковбаса, курячий рулет з чорносливом), (600 гр) 4
6 Канапе зі слабосоленої скумбрії на картопляній підложці із зеленою цибулею (30 гр) 50
Салати
7 Салат Грецький (огірок, помідор, солодкий перець, фета, маслини, лимон, оливкове масло), 100 гр 25
8 Салат Крабовий (пекінська капуста, крабові палички, солодка кукурузка, апельсин, майонез), 100 гр 25
9 Салат з шинкою та крутонами (пекінська капуста, шинка, твердий сир, крутони, заправка Цезар), 100 гр 25
Головні страви та гарнір
10 Котлета по-Київськи (120 гр) 50
11 Крученики зі свинини з салом та маринованим огірком (150 гр) 25
12 Тушкована картопля (200 гр) 50
Повар, 2 офіціанта, допоміжний персонал
На людину (в гривнях): 450,00
Їжі на людину: ~ 840 грамів
У вартість входить:
Доставка по Києву, монтаж/демонтаж, сервіровка, паперові серветки, текстиль, необхідний порцеляновий посуд та прилади, косметичне прибирання територіі після заходу.

Средний рейтинг / 5. Количество голосов:

Пока нет голосов! Будьте первым, кто оценит этот пост.