Кейтерінг на весілля: ціна в Києві

від 450 грн/чол

Київ зі столичною хваткою переймає нововведення західних колег, спрямованих на покращення ресторанного бізнесу. Ця послуга дозволяє задовольнити запити найвимогливіших клієнтів. І навіть тих, у кого є свої примхи.

Останні кілька років в Україні популярні виїзні весільні церемонії, які можуть проводитись у найнесподіваніших місцях. Тим самим, роблячи події цікавим, красивим і навіть екстравагантними.

Заходи такого високого рівня та ступеня важливості складно забезпечити одними лише чіпсами та шипучкою з найближчого супермаркету. Гостей на весільній церемонії не були пригощають «маминими пирожками», печінки та тим, що під руку потрапити. Все це вимагає ретельної підготовки та контролю у день самого заходу. Що тут приховувати — навіть із печивом доведеться повозитися.

Саме тому так важливо довіритися тим фахівцям, які здатні не лише нагодувати гостей, а й залишити позитивні враження після події.

Відео підготовки весільного кейтерингу

Наші переваги

Терміново

Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин

Обслуговування

Надаємо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допомогли персоналом

Доставка

Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання

Прибирання

Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу

Організація весілля у Києві

Відносно нове, але вже добре прижилося явище в столиці. Просунуті парі, які готуються до урочистостей, шукають нестандартні рішення для свого свята. Це може бути виїзний банкет чи організація вечірки у ресторані.

Види кейтерингу на весілля і ціна можуть відрізнятися: від бюджетного варіанту із закусками до VIP-обслуговування з подачею екзотичних страв.

Види кейтерингу на весілля

  • Фуршет — один із найпоширеніших варіантів для візитної весільної церемонії. На фуршеті подають різні види закусок та використовують високі столи. Це дозволяє гостям спілкуватися, легко переходити від столу до столу, ставити свій напій або тарілку на зручній висоті щодо рук.
  • Шведський стіл — це один або кілька столів, на яких виставляють одразу всі страви. Гості самі вибирають собі їжу, а потім сідають за столик, де вже розміщені напої.
  • Кенді-бар популярний на дитячих днях народження, але і весілля зовсім не виняток. Це «сладкий фуршет», де подають кексі, цукерки, фрукти, солодкі напої.
  • Буфет — відрізняється від фуршету лише тим, що за стійкою знаходиться працівник, який обслуговує людей на заході.
  • Коктейль - Назва говорити сама за себе. Варто додати, що напої та легкі закуски подають ледь помітні офіціанти, практично ниндзя у формі, що дозволяє гостям та молодятам легко переміщатися з місця на місце.
  • Барбекю - Вибір любителів «з пилу, з спеку». Кейтерінгова компанія забезпечує свято всім необхідним обладнанням, продуктами, посудом. Персонал буде «Гриль» м'ясо та сервірувати їжу для гостей.
  • Салат-бар - Зараз на піку популярності. Можна вибрати будь-який інший бар, який вам до смаку. Наприклад, суші-бар, морожено-бар або бар з віденськими вафлями.
  • Пікнік — не так часто замовляють на саме весілля. Це може бути другий день на природі чи святкування річниці. Неформальний захід без особливої вишуканості.
  • Класичний банкет формат кейтерингу на місці. Він може містити в собі виїзні елементи, такі як салат-бар або коктейль-бар. Це знадобиться, якщо ви вирішите проводити фотозйомку на одній великій локації, де гості будуть проводити багато годин.

Організація весілля у Києві

Організація весілля — може бути чиєюсь мрією чи навпаки — головною болею. Як би там не було – важливо вибрати профі, які допоможуть вам організувати урочистість на високому рівні. Це подія, яка увійде в історію вашої майбутньої сім'ї, тому шкірна деталь повинна бути добре продумана.

Замовляйте організацію весілля у компанії Upbeat Catering — довірте свято професіоналам!

Напишіть нам




    Середній рейтинг 4.9 / 5. Кількість голосів: 52

    Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.