Кейтеринг на весілля: ціна у Києві.

Київ зі столичною хваткою переймає нововведення західних колег, які спрямовані на покращення ресторанного бізнесу. Ця послуга дозволяє задовольнити запити найвибагливіших клієнтів. І навіть тих, хто має свої чудасії.

Останні кілька років в Україні популярні виїзні весільні церемонії, які можуть проводитись у найнесподіваніших місцях. Тим самим, роблячи події цікавою, красивою і навіть екстравагантною.  

Заходи такого високого рівня та ступеня важливості складно забезпечити одними лише чіпсами та шипучкою з найближчого супермаркету. Гостей на весільній церемонії не пригощають «маминими пиріжками», печінками та тим, що потрапить під руку. Все це вимагає ретельної підготовки та контролю у день самого заходу. Що тут приховувати – навіть із печивом доведеться повозитися.

Саме тому так важливо довіритись тим фахівцям, які здатні не тільки нагодувати гостей, а й залишити позитивні враження після події.

Відео підготовки весільного кейтерингу

Наші переваги

Терміново

Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин

Обслуговування

Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допоміжним персоналом

Доставка

Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання

Прибирання

Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу

Весільний кейтеринг у Києві

Відносно нове явище, що вже добре прижилося, у столиці. Просунуті пари, які готуються до урочистостей, шукають нестандартні рішення для свого свята. Це може бути виїзний банкет або організація вечірки у ресторані.

Види кейтерингу на весілля та ціна можуть відрізнятися: від бюджетного варіанту із закусками до VIP-обслуговування з подачею екзотичних страв.  

Види кейтерингу на весілля

  • Фуршет – один із найпоширеніших варіантів для виїзної весільної церемонії. На фуршеті подають різні види закусок та використовують високі столи. Це дозволяє гостям спілкуватися, легко переходити від столу до столу, ставити свій напій чи тарілку на зручній висоті щодо рук.
  • Шведський стіл – це один або кілька столів, на яких виставляють одразу всі страви. Гості самі обирають собі їжу, а потім сідають за столик, де вже розміщено напої.
  • Кенді-бар популярний на дитячих днях народження, а й весілля зовсім не виняток. Це солодкий фуршет, де подають кекси, цукерки, фрукти, солодкі напої.
  • Буфет - Відрізняється від фуршету лише тим, що за стійкою знаходиться працівник, який обслуговує людей на заході.
  • Коктейль - Назва говорить сама за себе. Варто додати, що напої та легкі закуски подають ледь помітні офіціанти, практично ніндзя у формі, що дозволяє гостям та молодятам легко пересуватися з місця на місце.
  • Барбекю – вибір любителів «з запалу, зі спекою». Кейтерингова компанія забезпечує свято всім необхідним обладнанням, продуктами, посудом. Персонал грилитиме м'ясо і сервіруватиме їжу для гостей.
  • Салат-бар - Зараз на піку популярності. Можна вибрати будь-який інший бар, який вам до смаку. Наприклад, суші-бар, морозиво-бар або бар із віденськими вафлями.
  • Пікнік - Не так часто замовляють на саме весілля. Це може бути другий день на природі чи святкування річниці. Неформальний захід без особливих вишукувань.
  • Класичний бенкет – формат кейтерингу на місці. Він може включати виїзні елементи, такі як салат-бар або коктейль-бар. Це знадобиться, якщо ви вирішите проводити фотозйомку на одній великій локації, де гості проводитимуть багато часу.

Організація весілля у Києві

Організація весілля – може бути чиєюсь мрією чи навпаки – головним болем. Як би там не було - важливо вибрати профі, які допоможуть вам організувати свято на високому рівні. Це та подія, яка увійде в історію вашої майбутньої родини, тому кожна деталь має бути добре продумана.

Замовляйте організацію весілля у компанії Upbeat Catering – довірте свято професіоналам!

Напишіть нам




    Середній рейтинг 4.8 / 5. Кількість голосів: 54

    Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.