Кейтерінг на весілля: ціна в Києві
від 450 грн/чол
Київ зі столичною хваткою переймає нововведення західних колег, які спрямовані на поліпшення ресторанного бізнесу. Ця послуга дозволяє задовольнити запити найвимогливіших клієнтів. І навіть тих, у кого є свої примхи.
Останні кілька років в Україні популярні виїзні весільні церемонії, які можуть проводитися в найнесподіваніших місцях. Тим самим, роблячи події цікавим, красивим і навіть екстравагантними.
Заходи такого високого рівня і ступеня важливості складно забезпечити одними лише чіпсами і шипучкой з найближчого супермаркету. Гостей на весільній церемонії не були пригощають «маминими пиріжками», печеньки і тим, що під руку потрапить. Все це вимагає ретельної підготовки і контролю в день самого заходу. Що тут приховувати — навіть з печивом доведеться повозитися.
Саме тому так важливо довіритися тим фахівцям, які здатні не тільки нагодувати гостей, а й залишити позитивні враження після події.
Відео підготовки весільного кейтерингу
Терміново
Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше, ніж за 48 годин
Обслуговування
Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та вспомогалі персоналом
Доставка
Доставимо все необхідне в будь-яку точку Києва або регіон київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання
Прибирання
Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу
Організація весілля в Києві
Відносно новий, але вже добре прижилися явище в столиці. Просунуті пари, які готуються до торжества, шукають нестандартні рішення для свого свята. Це може бути виїзний банкет або організація вечірки в ресторані.
Види кейтерингу на весілля і ціна можуть відрізнятися: від бюджетного варіанту з закусками до VIP-обслуговування з подачею екзотичних страв.
Види кейтерингу на весілля
- Фуршет — один з найпоширеніших варіантів для виїзної весільної церемонії. На фуршеті подають різні види закусок і використовують високі столи. Це дозволяє гостям спілкуватися, легко переходити від столу до столу, ставити свій напій або тарілку на зручній висоті щодо рук.
- Шведський стіл — це один або кілька столів, на яких виставляють відразу всі страви. Гості самі вибирають собі їжу, а після сідають за столик, де вже розміщені напої.
- Кенді-бар популярний на дитячих днях народженнях, але і весілля зовсім не виняток. Це «солодкий фуршет», де подають кекси, цукерки, фрукти, солодкі напої.
- Буфет — відрізняється від фуршету лише тим, що за стійкою знаходиться працівник, який обслуговує людей на заході.
- Коктейль — назва говорить сама за себе. Варто додати, що напої і легкі закуски подають ледь помітні офіціанти, практично ніндзя в формі, що дозволяє гостям і молодятам легко переміщатися з місця на місце.
- Барбекю — вибір любителів «з пилу, c спеку». Кейтерінгова компанія забезпечує свято всім необхідним обладнанням, продуктами, посудом. Персонал буде «Гриль» м’ясо і сервірувати їжу для гостей.
- Салат-бар — зараз на піку популярності. Можна вибрати будь-який інший бар, який вам до смаку. Наприклад, суші-бар, морозиво-бар або бар з віденськими вафлями.
- Пікнік — не так часто замовляють на саме весілля. Це може бути другий день на природі або святкування річниці. Неформальний захід без особливої вишуканості.
- Класичний банкет — формат кейтерингу на місці. Він може включати в себе виїзні елементи, такі як салат-бар або коктейль-бар. Це знадобиться, якщо ви вирішите проводити фотозйомку на одній великій локації, де гості будуть проводити багато часу.
Організація весілля в Києві
Організація весілля — може бути чиєюсь мрією або навпаки — головним болем. Як би там не було — важливо вибрати профі, які допоможуть вам організувати торжество на високому рівні. Це подія, яка увійде в історію вашої майбутньої сім’ї, тому кожна деталь повинна бути добре продумана.
Замовляйте організацію весілля у компанії Upbeat Catering — довірте свято професіоналам!
Напишіть нам
Средний рейтинг 4.9 / 5. Количество голосов: 52
Пока нет голосов! Будьте первым, кто оценит этот пост.