На запит ми можемо підготувати меню для новорічного банкету на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо новорічне банкет-меню на 50 осіб.
Меню для банкету на Новий Рік для 50 осіб
Холодні закуски | Кількість | |
1 | Закуска з лаваша з шинкою та овочами (40 гр) | 50 |
2 | Закуска з лаваша зі слабосоленим лососем та вершковим сиром (40 гр) | 25 |
3 | Закусочні кульки з печінки тріски (30 гр) | 25 |
4 | Закусочні зелені кульки із бринзи (30 гр) | 25 |
5 | Різотто з баварськими ковбасками в ролі зі свіжого огірка (40 гр) | 25 |
6 | Курка під соусом Теріякі в тесті Філо (50 гр) | 25 |
Салати (вихід 100 гр) | ||
7 | Салат з яловичиною та тушкованими овочами | 25 |
8 | Салат з хурмою та шинкою | 25 |
9 | Салат зі свіжих овочів з мигдалем та лимоном. | 25 |
Основні страви та гарнір | ||
10 | Баранина нога, запечена в розмарині, кг | 5 |
11 | Королівська качка в соєво-апельсиновій глазурі, кг | 5 |
12 | Запечена Дорадо в запашних травах з лимоном, 100 гр | 50 |
13 | Картопляна запіканка з овочами (100 гр) | 50 |
Десерт | ||
14 | Апельсиновий тірамісу (100 гр) | 25 |
15 | Шоколадний мус із вершками та хурмою (100 гр) | 25 |
Оренда обладнання | ||
1 | Келихи для вина (шампанського) | 30 |
2 | Чарки для міцних напоїв | 30 |
3 | Склянки для соку/води | 30 |
Обслуговування та транспортні витрати | ||
Кухар, 2 офіціанти, допоміжний персонал | ||
На людину (у гривнях): | 700,00 | |
Їжі на людину: ~ 785 грам | ||
У вартість входить: | ||
Доставка по Києву, завантаження/вивантаження, сервірування, оренда текстилю для фуршетного столу та необхідний порцеляновий посуд. |