Організація фуршету коктейлю - ціна в Києві
від 250 грн/ос
Коктейль фуршет – це завжди вигідне рішення, оскільки цей тип заходу не потребує великих витрат у порівнянні з класичним банкетом. Чому так відбувається? Формат фуршету коктейлю виключає місця для всіх гостей.
Досить обмежитися кількома стільцями по краях зали, якщо ви точно знаєте, що будуть гості, яким вони вкрай необхідні. Під час такого прийому люди спілкуються та перекушують стоячи.
Вам не знадобиться багато меблів, столових приладів, скатертин та посуду
Коктейль-фуршет – в очікуванні гостей
Наші переваги
Терміново
Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин
Обслуговування
Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допоміжним персоналом
Доставка
Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання
Прибирання
Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу
Фуршет коктейль проводиться у проміжок між виступами, доповідями, модними показами, прем'єрами, презентаціями на різних офіційних заходах, таких як:
- конгреси;
- симпозіуми;
- конференції;
- тренінги;
- наради;
- фестивалі.
Такі прийоми буває дуже багато людей. Кожен учасник має встигнути перекусити, поспілкуватись за короткий час у невеликому приміщенні.
Тривалість коктейлю-фуршету: 1-2 години, ближче до вечора
Сервірування та обслуговування фуршету-коктейлю
На столах, які ставлять у кутках зали, розміщують серветки, попільнички та набори для куріння. Посуд та прилади для індивідуального користування не передбачені.
Офіціанти розносять закуски на стравах, які можна наколоти шпажкою. Напої поміщають на таці. Це можуть бути чарки та келихи, в які налиті міцні алкогольні напої, коктейлі, шампанське. Меню включає міні порції різної їжі, яку зручно їсти, наколовши шпажкою і поклавши в рот цілком.
Холодні закуски: канапе, бутерброди або бутерброди, нарізані на маленькі шматочки, різні асорті, тарталетки.
Гарячі закуски: котлети, сосиски, пиріжки, рулети, люля-кебаб.
Десерти: тістечка, печиво, цукерки, міні торти, фрукти, морозиво.
Напої: можуть бути різними. Це залежить від побажань замовника. Наприклад, горілка, віскі, лікери, соки, коктейлі.
До солодких страв подають каву і чай.
Один офіціант обслуговує 10-12 гостей
Розклад їжі та розлив напоїв здійснюється в окремому підсобному приміщенні. Посуд прибирає офіціант, який відповідає лише за чистоту. Якщо гість попросить офіціанта, який не відповідає за збирання посуду, забрати його порожній келих, то офіціант може це зробити, але не рекомендується ставити його на тацю з розлитими напоями. Його потрібно віднести у руці на додатковий столик, де його приберуть.
Меню формується під бюджет та запит клієнта. Upbeat catering врахує усі ваші побажання та здійснить виїзд у будь-яку точку Києва та Київської області. Більш детальний опис послуг можна отримати за телефоном. Телефонуйте та уточнюйте деталі, ціни. Будемо раді допомогти вам із кейтерингом вашого прийому у форматі фуршет коктейль.
Напишіть нам
Середній рейтинг 4.9 / 5. Кількість голосів: 19
Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.