Організація банкетів з повним обслуговуванням: ціна у Києві

Банкети з повним обслуговуванням без супроводу розважальних програм проводяться для офіційних подій. Це пояснюється статусом події, як-от дипломатична зустріч, круглий стіл, переговори, підписання угод і так далі. Гостей садять строго за протоколом. Наприклад, посли ворогуючих держав не можуть сидіти поряд.

Такий захід триває не більше однієї години. Запрошення має ексклюзивний характер, тому воно рідко буває масштабним. Кількість осіб: 18-20 чоловік.

Наші переваги

Терміново

Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин

Обслуговування

Надамо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допоміжним персоналом

Доставка

Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання

Прибирання

Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу

Організація банкетів з повним обслуговуванням

Банкет із повним обслуговуванням офіціантами може бути розрахований і на 24-50 відвідувачів.

Наприклад, коли офіційна особа приходить із дружиною чи чоловіком. Втім, банкет прийом – це не завжди жорстко нормований захід. Якщо йдеться про святкову вечерю до дня перемоги, 8 березня або з нагоди ювілею, то рамки не будуть такими суворими.

Нюанси обслуговування бенкету з повним обслуговуванням

Скільки офіціантів необхідно для банкету з повним обслуговуванням:

Відповідь: 3 працівники у залі на 12-16 гостей. Два з яких подають їжу, а третій – напої. Для особливо важливих прийомів кількість обслуговуючого персоналу може зрости до двох офіціантів на 6-8 відвідувачів.

Тривалість: 1:00.

Кількість осіб: до 50 запрошених осіб.

Час проведення: варіюється. Час вечері чи обіду.

Меню: до 5 холодних та одна гаряча закуска.

В обід: суп, друге, тарілки з різними фруктовими нарізками та напої.

У процесі подачі їжі дотримується строга послідовність: від холодних закусок до чаю та кави наприкінці. Порядок не порушується.

Меню часто друкують кількома мовами. Це робиться для зручності іноземних гостей. Приклад детального меню та ціну ви можете переглянути на нашому сайті. Також можна підібрати перелік страв за індивідуальним запитом.

Дрес-код: вечірній. Як правило, форма одягу вказується у запрошенні.

Меблі: при розміщенні столів у залі застосовується одна з наступних схем: форма літер «Ш», «П» або «Т». По кутах ставлять додаткові столики. Стіл для особливо важливих осіб ставлять окремо. Зручні стільці розміщуються навпроти імен із картками.

Як правильно сервірувати стіл для банкету з повним обслуговуванням

Персонал розкладає дрібні столові тарілки, які будуть служити підставкою. Посуд розставляють за схемою посадки відвідувачів. Тарілки почесних гостей розміщують за метр один від одного. На столові тарілки поміщають закусочні.

Потім йдуть столові прилади з правої та лівої сторін.

Розклад приладів з правого боку:

  • столовий ніж;
  • рибний ніж;
  • столова ложка (якщо перша страва буде в глибокій тарілці. Якщо суп буде поданий у чашці, то замість столової ложки буде десертна);
  • закусочний ніж.

Розклад приладів з лівого боку:

  • столова вилка;
  • рибна вилка;
  • закусочна вилка.

Десертні прилади мають за столовою тарілкою. Там же ставлять фужери, келихи та чарки. На стіл поміщають полотняні серветки, сільнички, перечниці. Допускаються букети квітів із невисокою ніжкою, без різкого запаху.

За 5 хвилин до початку заходу розкладається хліб чи булочки. Деякі напої (крім лікерів, коньяків та шампанського) відкриваються і ставляться на додаткові столи.

Аперитив подають у аванзалі. Його супроводжують легкі закуски, такі як сирні, овочеві канапе чи рибні тарталетки. Тут гості знайомляться з описом схеми посадки, перекушують та спілкуються.

На столах мають бути попільнички, горішки, цигарки, серветки.

Через 20 хвилин прийом переходить до основної банкетної зали. Захід завершується подачею чаю та кави в останній залі. На столі розміщується кип'ячена вода у глечиках, мінеральна вода без газу у графинах або пляшках, різні солодкі частування, набори для куріння.

Upbeat catering займається організацією та проведенням банкетів різних форматів обслуговування. Будемо раді створити для вас прийом чи свято під ключ. Працюємо по всьому Києву та області.

Напишіть нам




    Середній рейтинг 4.9 / 5. Кількість голосів: 9

    Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.