На запит ми можемо підготувати меню для новорічного банкету на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо новорічне банкет-меню на 50 осіб.

Меню для банкету на Новий Рік для 50 осіб

Холодні закуски Кількість
1 Закуска з лаваша з шинкою та овочами (40 гр) 50
2 Закуска з лаваша зі слабосоленим лососем та вершковим сиром (40 гр) 25
3 Закусочні кульки з печінки тріски (30 гр) 25
4 Закусочні зелені кульки із бринзи (30 гр) 25
5 Різотто з баварськими ковбасками в ролі зі свіжого огірка (40 гр) 25
6 Курка під соусом Теріякі в тесті Філо (50 гр) 25
Салати (вихід 100 гр)
7 Салат з яловичиною та тушкованими овочами 25
8 Салат з хурмою та шинкою 25
9 Салат зі свіжих овочів з мигдалем та лимоном. 25
Основні страви та гарнір
10 Баранина нога, запечена в розмарині, кг 5
11 Королівська качка в соєво-апельсиновій глазурі, кг 5
12 Запечена Дорадо в запашних травах з лимоном, 100 гр 50
13 Картопляна запіканка з овочами (100 гр) 50
Десерт
14 Апельсиновий тірамісу (100 гр) 25
15 Шоколадний мус із вершками та хурмою (100 гр) 25
Оренда обладнання
1 Келихи для вина (шампанського) 30
2 Чарки для міцних напоїв 30
3 Склянки для соку/води 30
Обслуговування та транспортні витрати
Кухар, 2 офіціанти, допоміжний персонал
На людину (у гривнях): 700,00
Їжі на людину: ~ 785 грам
У вартість входить:
Доставка по Києву, завантаження/вивантаження, сервірування, оренда текстилю для фуршетного столу та необхідний порцеляновий посуд.

Середній рейтинг 4.9 / 5. Кількість голосів: 13

Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.