На запит ми можемо підготувати меню для новорічного банкету на будь-яку кількість персон. Для прикладу надаємо новорічне банкет-меню на 50 осіб.
Меню для банкету на Новий Рік для 50 осіб
Холодні закуски | Кількість | |
1 | Закуска з лаваша з шинкою та овочами (40 гр) | 50 |
2 | Закуска з лаваша зі слабосоленим лососем та вершковим сиром (40 гр) | 25 |
3 | Закусочні кульки з печінки тріски (30 гр) | 25 |
4 | Закусочні зелені кульки із бринзи (30 гр) | 25 |
5 | Різотто з баварськими ковбасками в ролі зі свіжого огірка (40 гр) | 25 |
6 | Курка під соусом Теріякі в тесті Філо (50 гр) | 25 |
Салати (вихід 100 гр) | ||
7 | Салат з яловичиною та тушкованими овочами | 25 |
8 | Салат з хурмою та шинкою | 25 |
9 | Салат зі свіжих овочів з мигдалем та лимоном. | 25 |
Основні страви та гарнір | ||
10 | Баранина нога, запечена в розмарині, кг | 5 |
11 | Королівська качка в соєво-апельсиновій глазурі, кг | 5 |
12 | Запечена Дорадо в запашних травах з лимоном, 100 гр | 50 |
13 | Картопляна запіканка з овочами (100 гр) | 50 |
Десерт | ||
14 | Апельсиновий тірамісу (100 гр) | 25 |
15 | Шоколадний мус із вершками та хурмою (100 гр) | 25 |
Оренда обладнання | ||
1 | Келихи для вина (шампанського) | 30 |
2 | Чарки для міцних напоїв | 30 |
3 | Склянки для соку/води | 30 |
Обслуговування та транспортні витрати | ||
Кухар, 2 офіціанти, допоміжний персонал | ||
На людину (у гривнях): | 700,00 | |
Їжі на людину: ~ 785 грам | ||
У вартість входить: | ||
Ця пропозиція на прорахунок меню. Обладнання, обслуговування та транспортні витрати не включені. Додаткові витрати прораховуємо індивідуально відповідно до Ваших потреб. За більш детальною інформацією або замовленням попереднього прорахунку звертайтеся за вказаними на сайті номерами або замовте дзвінок. |