Ціна організації банкетів у Києві
від 250 грн.
Банкет — це захід, від якого виграє як ресторан, так і замовник. Ресторан отримує гарантовану кількість посадочних місць і може розраховувати на прогнозовану виручку. Клієнт отримує хороший сервіс, приємні враження і позбавляє себе від стояння біля плити та прибирання.
Якщо ресторан досить хороший, то клієнт повернеться, та ще й друзів приведе. Те саме стосується і виїзного банкету. Наприклад, влаштованого в їдальні підприємства.
Терміново
Підготуємо все необхідне для проведення заходу менше ніж за 48 годин
Обслуговування
Надаємо повне обслуговування офіціантами, кухарями та допомогли персоналом
Доставка
Доставимо все необхідне до будь-якої точки Києва чи регіону київської області. Завантажимо-вивантажимо обладнання
Прибирання
Проведемо косметичне прибирання приміщення після проведеного заходу
У життя кожного людини є приводи для свята, тому організація банкетів — це добрий бізнес. Значення має не лише тип урочистостей, але й сезонність. Наприклад, сезоном весіль вважається серпень-червень. Банкети для конференцій, форумів та інших ділових подій особливо цінні, адже у них немає сезонного чинника.
Кейтеринг банкету - це комплексний питання, від приготування їжі до прибирання після урочистостей.
Золоте правило гарного банкету
Чим менше гостей обслуговує один офіціант – тим краще сервіс. Так він буде уважніше, що зробити прийшли на урочистості людей щасливішими. Своєчасно увагу з боку персоналу може згладити практично будь-яку проблему.
Ідеальне обслуговування — це коли офіціанти працюють тихо та непомітно, що не втручаючись у особистий простір гостей.
Співвідношення 1 офіціант – 10 гостей – це гарне співвідношення. На таких заходах важливий таймінг. У звичайному ресторані можна затримати страву, але на банкеті всі гості повинні отримати свої порції одночасно.
Часті «фейли» при організації банкету
2 офіціанти не можуть обслуговувати банкет на 100 персон. Тут немає компромісів. Просто не можуть і всі.
Неузгодженість у діях персоналу. Наприклад, менеджер ресторану, з яким клієнт обговорював меню, пообіцяв шикарний торт на ювілей, але не склалося. Кондитері не повідомили, і торт ніхто не приготував.
Площа ресторану не здатна розмістити заявлену кількість гостей. Можливо, столи і постачати, але комфорту тут буде мало. Чи не вистачити місця для танців та розваг. У процесі вже нічого не змінити, а тільки терпіти цю безобразність.
Катастрофічна нестача обладнання для приготування їжі. Такі казуси трапляються не тільки з робочими поверхнями та плитами, де може творитися справжній хаос, а й з найважливішим – холодильниками. Може їжу та приготують, але не зможуть правильно зберігати, а це вже проблема.
Менеджер ресторану не погоджує меню та можливості кухні з шеф-кухарем. Можливо, зараз кухар не готує ту чи іншу страву, у зв'язку з сезонністю продуктів, або відсутністю необхідного обладнання, але з мене такої позиції поки не прибрали.
У добрих ресторанах завжди подають теплий хліб. Необов'язково, щоб він був власного виробництва — досить підігріти його у печі. Коли ресторан працює з виїзним обслуговуванням банкетів, тоді можна підігрівати хліб у спеціальному переносному обладнанні, або на грилі.
Салаті можна заправляти майонезом з низьким відсотком жирності, оскільки він швидко перетворить салат на «невідому масу».
Одна з головних помилок — це бажання продати якомога більше їжі, яка зовсім не потрібна клієнтові на його святковому столі. У всьому має бути баланс. Якщо їжі дуже багато, то вона швидко зіпсується, навіть якщо її упакують у бокси і віддадуть гостям із собою. Замовник почуває, що переплатив, і більше не повернеться до ресторану. Досить 1-го кілограма їжі та 2-х літрів напоїв на одну персону.
Замовити банкет кейтеринг у Києві
Як ви вже зрозуміли: ми точно знаємо як правильно організувати банкет, з цього сміливо замовляйте послугу виїзного обслуговування банкетів в Upbeat Catering!
Напишіть нам
Середній рейтинг 4.7 / 5. Кількість голосів: 17
Поки що немає голосів! Будьте першим, хто оцінить цю посаду.